Husqvarna batteriserie - støjsvage og stærke 

 

Blæsere

 

 

Rydning af blade og andet fra havegangen og indkørslen uden høreværn

Husqvarnas batteridrevne blæsere er de mest støjsvage på markedet. Der er tale om stærke og velafbalancerede produkter, der effektivt fjerner blade og andet småtteri fra selv de mest støjfølsomme og miljømæssigt beskyttede områder. De er det ideelle valg både udendørs og indendørs, på sportspladsen, legepladsen, i garagen og i laden.

 

Plæneklipning

 

Plæneklipning uden ledning og benzin

Husqvarnas traditionelle, batteridrevne plæneklippere er støjsvage og praktiske til den mellemstore græsplæne. Blandt deres batteridrevne plæneklippere finder du også den geniale Husqvarna Automower-serie og en af verdens mest støjsvage, selvkørende plæneklippere: Husqvarna Rider Batteri. 

 

Motorsave

 

Beskæring og træfældning uden udstødningsgasser

Husqvarnas batteridrevne motorsave er stærke og støjsvage produkter, der dækker et bredt spektrum - brug dem til professionelt skovarbejde, arbejde med tømmer, brændesavning og almindelig beskæring hjemme i haven. Kraftige, børstefrie motorer, høj kædehastighed og nem håndtering gør dem til fremragende alternativer til benzindrevne motorsave.

 

Hækkeklippere

 

Hækkeklipning uden gener for naboerne

Husqvarnas batteridrevne hækkeklippere er støjsvage, lette produkter med en kapacitet og ydelse, der svarer til benzindrevne hækkeklippere. Husqvarna tilbyder både professionelle modeller og maskiner til hjemmebrug. Arbejdsstillingen er optimal og det færdige resultat i top, når kraftige motorer og lange knive med høj klippehastighed kombineres med baghåndtag, der kan drejes.

 

Buskryddere og trimmer

 

Græstrimning og buskrydning uden løbende omkostninger

Husqvarnas batteridrevne trimmere og buskryddere er stærke og velafbalancerede produkter, uden de bliver for tunge. Der er modeller til professionelle opgaver såvel som almindeligt havebrug. De har kulbørstefri motorer, der er kraftige nok til græsrydning, og håndtag der giver den optimale arbejdsstilling. Du kan endda ændre trimmertrådens rotationsretning, så du undgår afklippet græs på stien!

 

Stangsave

 

Skovrydning og træpleje uden synderligt besvær

Husqvarnas batteridrevne stangsave er stærke, lette og velafbalancerede produkter til professionelt brug. Ydelsesniveauet er meget højt med de benzindrevne stangsave. 536LiPX er en gennemført skovrydder med stor produktivitet og en sand nyskabelse på markedet. Sværdet kan drejes, så rydderen også kan bruges til beskæring af f.eks. frugttræer.

 

Alt kan klares uden støj og udstødningsgasser

 

Batteriserien fra Husqvarna har et yderst intuitivt design. Den giver dig al den kraft og ydelse, du forventer og kræver af et produkt, der bærer deres navn.

Husqvarnas omfattende udvalg af effektive batteriprodukter strømforsynes af deres kraftige Li-ionbatterier. Produkternes avancerede motorer reducerer støj og vibrationer betydeligt, kræver minimal vedligeholdelse og forårsager ingen direkte emissioner. De har også savETH, en batterisparetilstand der muliggør maksimal driftstid. Derudover kan alle batteridrevne, håndholdte Husqvarna-produkter og plæneklippere anvende batterier i BLi-serien, som minimerer udgifterne og maksimerer bekvemmeligheden. Husqvarna batteriværktøjer giver kraft, komfort og bæredygtighed ved næsten alle typer opgaver lige fra lejlighedsvis brug til fuldtidsarbejde. 
Kort fortalt: De er klar, når du er. Uanset hvem du er - husejer eller fuldtidsprofessionel.

 

Husqvarna batteri

Husqvarna batteri

 

Lille investering - Stort afkast

 

Hver eneste batteriopladning koster blot en brøkdel af prisen på en tank brændstof - så Husqvarna batteriværktøjer tjener sig hurtigere ind, end man skulle tro. Og når de har gjort det, tjener du penge, hver gang du oplader dem.

 

Måneder

 

Dit præcise break-even-punkt afhænger af den maskintype, du bruger, og hvor ofte du bruger den. Du kan finde en Husqvarna break-even-lommeregner på husqvarna.com og lave din egen beregning.

Husqvarna batteri

 

Hvor længe holder batteriet?

 

Brugstiden med et fuldt opladet batteri afhænger af tre faktorer: Batteriets kapacitet, hvilken maskine det bruges med, og om du arbejder med let eller hård rydning/trimning. Oversigten viser den anslåede brugstid, du kan forvente af dit batteridrevne Husqvarna-udstyr under forskellige arbejdsforhold.

Opladetiden for et fuldt afladet batteri afhænger af batteriets kapacitet og af opladeren. I mange tilfælde vil opladetiden være kortere end brugstiden. Hvis du derfor har to batterier til rådighed, kan du arbejde uden pauser ved at bruge det ene, mens det andet er til opladning.

Batteriserie 2023
 

 

Husqvarnas batterier, opladere og tilbehør er konstrueret til at give maksimal fleksibilitet, bekvemmelighed og produktivitet.
Med et stort udvalg af funktioner fra letvægtsbatterier til lejlighedsvise, kortvarige opgaver og hele vejen op til rygsækbatterier til fuldtidsarbejde er der altid et batteri, der passer perfekt til jobbet - og den måde du arbejder på.

Husqvarnas batteriserie omfatter en række opladere - lynopladere, en standardoplader og en biloplader samt en 12 V-konverter, der kan bruges til almindelige blysvovlsyrebatterier. Du kan vælge den oplader, der passer bedst til dine arbejdsforhold og den ønskede opladningstid. Husqvarnas Li-ion batterier er beregnet til at levere maksimal effekt, indtil de er helt afladet. De kan klare hårdhændet behandling og hårdt arbejde i op til 1500 opladninger. Kølesystemet og indbygget elektronik beskytter batteriet mod overopladning, for kraftig afladning og for høje arbejdstemperaturer. Det gør det også muligt at sætte batteriet i opladeren og tage det ud når som helst. Husqvarnas rygbårne batterier er takket være sit design blandt de mest behagelige på markedet. De har op til 10 gange mere kapacitet end det integrerede batteri, så du kan få mere fra hånden mellem opladningerne.

 

 

 

BLi10

 

Et indbygget batteri velegnet til hjemmebrug, som giver høj kapacitet i længere driftstid. Specielt udviklet til brug sammen med Husqvarna 100-serien, bortset fra motorsave. Tilbyder fremragende afkøling og har en intuitivt 3-LED-opladeindikator.

 

 

Husqvarna BLi 100

 

Integreret 2,6 Ah-batteri til kommercielt brug. Perfekt, hvis lav vægt er vigtigt. Udstyret med 4-LED-opladeindikator og fremragende afkøling. Kan bruges i al slags vejr. Kan genoplades op til 1500 gange.

 

 

Husqvarna BLi300

 

Integreret 9,4 Ah-batteri til kommerciel brug. Fremragende brugstid og markedsførende kapacitets-/vægtforhold. Udstyret med 4-LED-opladeindikator og fremragende afkøling. Kan bruges i al slags vejr. Kan genoplades op til 1500 gange.

 

 

Husqvarna QC80 lader

 

Husqvarna batterioplader til Li-ion batterier giver hurtig og smart opladning.

 

 

Husqvarna QC500 oplader

 

Superhurtig opladning, 50 % hurtigere end QC330 med BLi300, BLi550X og BLi950X. Aktiv afkøling af batterierne, 2 LED-statusindikatorer og høj effekt.

 

BLi20

 

Et indbygget batteri velegnet til hjemmebrug, som giver høj kapacitet i længere driftstid. Specielt udviklet til brug sammen med hele Husqvarna 100-serien, herunder motorsave. Tilbyder fremragende afkøling og har en intuitivt 3-LED-opladeindikator.

 

 

Husqvarna BLi 200

 

Integreret 5,2 Ah-batteri til kommercielt brug. Slankt batteri der giver god brugstid. Udstyret med 4-LED-opladeindikator og fremragende afkøling. Kan bruges i al slags vejr. Kan genoplades op til 1500 gange.

 

 

Husqvarna rygbåret batteri BLi550X

 

Rygbåret batteri med stor kapacitet på 15,6 Ah samt langvarig effekt og ydelse i topklasse, så du kan arbejde effektivt med færre afbrydelser. Den justerbare sele er i et ergonomisk design og er utrolig behagelig at have på med brede, polstrede skulderremme og hoftebælte.

 

 

Husqvarna QC80F lader

 

Feltoplader til opladning i 12 V bil- og/eller lastbilstik under transport.

 

 

Husqvarna QC330 oplader

 

Enhed til hurtig opladning med aktiv afkøling af batterierne og 2-LED-statusindikator.

 

BLi30 - NYHED

 

BLi30-model er et effektivt, integreret 270Wh litiumionbatteri til deltidsbrug. Det giver fremragende driftstid og ekstra kraft til krævende anvendelser, f.eks. batteriprodukter fra Husqvarnas 300-serie. Med 4 LED-opladeindikatorer og aktiv afkøling. Genopladeligt op til 600 gange.

 

 

Husqvarna BLi 200X - NYHED

 

 

..

 

 

 

Husqvarna rygbåret batteri BLi950X

 

Rygbåret batteri med stor kapacitet på 31,1 Ah samt langvarig effekt og ydelse i topklasse, så du kan arbejde effektivt med færre afbrydelser. Den justerbare sele er i et ergonomisk design og er utrolig behagelig at have på med brede, polstrede skulderremme og hoftebælte.

 

 

Husqvarna QC250 oplader - NYHED

 

QC250-model er en hurtig 250 W-oplader til deltidsbrug. Den er ideel til Husqvarna BLi20/30-batterier. Med aktiv batteriafkøling og et praktisk design til skrivebordet. Kan også nemt monteres på væggen.

 

Batteribælte FLEXI

 

Husqvarnas FLEXI-batteribælte gør det nemt at have op til tre ekstra Husqvarna BLi-batteri og tilbehør med, selv på lange arbejdsdage med hårdt arbejde. Når maskinen er tilsluttet batterier, og du har batteriet i bæltet, mindskes belastningen på dine arme og hænder. Slidstærkt og behageligt design til hårdt arbejde.

 

 

Husqvarna batteribælte FLEXI, bæresæt

 

Du kan bære tre ekstra batterier eller andet tilbehør i bæltet.

 

Husqvarna batteribælte FLEXI, Adaptersæt

 

Til tilslutning af Husqvarna-produkter med plads til BLi-batterier. Kan også bruges til ekstra batterier og andet tilbehør.

 

Husqvarna batteribælte FLEXI, tilslutningssæt

 

TIl-tilslutning af Husqvarnas blæser 530iBX. Kan også bruges til ekstra batterier og andet tilbehør. Adapter fås til tilslutning af produkter med plads til BLi-batterier (sælges separat).