Automower service

Forkæl din Automower med et wellnessophold.

Ønsker du at få mest muligt ud af din Husqvarna Automower®?

Når vinteren nærmer sig betyder det at din Automower® skal i vinterhi. Rosenholm Have & Park ApS tilbyder derfor et Wellness ophold til din Automower®. Vi opbevarer og laver et grundig eftersyn, som Indebærer rengøring, opdatering, skift af knive, check af lejer, opladning af batteri samt almindelig service.

Du skal vælge vinteropbevaring fordi:

Din Automover holder længere idet den vedligeholdes hele året rundt. Din Automower oplades hen over vinteren og opbevares frostfrit. Opladning hen over vinteren sikrer, at du kan starte din maskine til foråret samt forlænger batteriets levetid.

Vigtigt:

  • Der afhentes kun indenfor en radius af 50 km fra Rosenholm Have & Park ApS. 
  • Ved afhentning af AWD-modeller et tillæg på 300 kr. inkl. moms tillægges. 

Automover service

Forskellige muligheder for automover service✭ Ved valg af dette wellness ophold vil du ikke skulle tænke på noget. Vi afhenter din maskine samt ladestation. De løse kabler ved ladestationen kommer vi i en vinterbox, som står på stedet vinteren over. Maskinen skilles ad og afrenses for græs og de mange punkter i boksen ovenfor udføres. Maskinen lades op og opbevares hele vinteren. Til foråret opsættes maskinen igen. 

 

Bestilling af Automower service

* påkrævet

Når vinteren nærmer sig, betyder det, at din Husqvarna Automower® skal i vinterhi. Rosenholm Have & Park ApS tilbyder som noget nyt et wellnessophold til din Automower®. Vi adskiller, renser, pudser og polerer maskinen. Knivene skiftes og leje tjekkes. Den opdateres og oplades hen over vinteren. Til foråret bliver den leveret retur igen.

VIGTIGT!

  • Der afhentes kun indenfor en radius af 50 km fra Rosenholm Have & Park ApS
  • Ved afhentning af AWD-modeller et tillæg på 300 kr. inkl. moms tilægges. 

 

Jeg ønsker selv at opbevare min robotplæneklipper:

Hvis du selv vil opbevare din robotplæneklipper (fuldt ud opladet), anbefaler vi, at du får den serviceret på et serviceværksted inden, så den er ren og fin og opdateret med den sidst nye software inden den skal holde vinterpause. Det er også vigtigt, at du får den opbevaret i et tørt miljø over frysepunktet. Beskidte robotplæneklippere, der opbevares i kolde og fugtige omgivelser, vil have en væsentlig kortere levetid. Det anbefales kraftigt, at du også opbevarer ladestationen indendørs om vinteren. 

Med venlig hilsen
DIT SERVICEVÆRKSTED 
Rosenholm Have & park ApS
Dalgårdsparken 2
8543 Hornslet

TELEFON: 86 99 77 67
E-MAIL: rosenholm@have-park.dk
FACEBOOK: Rosenholm Have & Park ApS