Lad robotplæneklipperen gøre dit arbejde 

Det har aldrig været nemmere at få en fantastisk græsplæne. Hvis plænen skal være perfekt og uden mos, skal den klippes ofte. 

En robotplæneklipper klipper automatisk, døgnet rundt og i al slags vejr uden opsyn. Den kan klare barsk terræn og skråninger på op til 35%. Når den møder en forhindring, stopper den og ændrer retning. 

Faktisk gør et unikke klippesystem disse robotplæneklippere ekstremt effektive uanset forholdene, og jævnlig klipning betyder samtidig bedre gødning af plænen. 

Som en sidegevinst kommer der meget sjældent muldvarper i en græsplæne, som holdes af en robotklipper. 

Hvis du mener, du bruger alt for meget tid på at slå din græsplæne, er en robotplæneklipper måske noget for dig. En robotplæneklipper er en batteridreven plæneklipper med en indbygget computer. Der findes et bredt udvalg af robotplæneklippere på markedet. De fåes i forskellige designs, farver og priser. 

 

Husqvarna automover
Husqvarna er førende på markedet med over 25 års erfaring med robotplæneklippere og deres automower-modeller er under konstant udvikling. Automoweren har en ladestation, hvor den selv finder hen, når det er løbet tør for strøm. Når batteriet er opladet, klipper den videre. En automower er ikke svær at installere, det tager mellem 2 og 5 timer, afhængig af plænens størrelse.
Når en automower er installeret, kan den arbejde i forskellig slags vejr, og den klipper videre i regnvejr uden problemer. Bliver det kraftig regn med torden, bør man dog tage maskinen ind. En automower er meget støjsvag og vil hverken forstyrre dig eller dig nabo, ikke engang når den arbejder om natten.
Lydniveauet er meget lavt - 64dB (A), sammenlignet med en almindelig plæneklipper hvor lydniveauet er 95-100dB (A).

 

Husqvarna automover

En automower er helt fri for udstødningsgasser, og den har et meget lavt el-forbrug, ca. 100-200kWh om året, afhængig af plænens størrelse. 
En automower passer perfekt til den moderne livsstil. Plænen klippes perfekt, mens du sover, er på arbejde eller endda på ferie. Den er støjsvag, fuldautomatisk og kører på elektricitet. Den arbejder lige når du vil have det. Hvis du vil undgå støj og udstødningsgasser, så vælg den miljøvenlige robotklipper, en automower.

 

Husqvarna automover

Ved køb af en automower er det vigtigt at få en god dialog omkring de forskellige modeller, så du er sikker på at få en maskine, der passer til dine behov. En robotklipper bliver opdateret før et salg, på den måde er vi sikre på at maskinen fungerer som den skal, før den forlader butikken.