Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 

Rosenholm Have & Park ApS
Dalgårdsparken 2
8543 Hornslet
Telefon: 86 99 77 67
E-mail: rosenholm@have-park.dk
CVR. nr. 27509703

 

Bestilling

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Rosenholm Have & Park ApS har derfor mulighed for at annullere din ordre, som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Betaling

Hos Rosenholm Have & Park ApS modtager vi betaling med Dankort. Beløbet for varerne trækkes først, når vareren sendes fra Rosenholm Have & Park ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt under købet. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit betalingskort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL(Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Det betyder at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Hos Rosenholm Have & Park ApS krypteres alle dine kontooplysninger med SSL. Vi tager forbehold for prisændringer og tastefejl, billede fejl, udsolgte og udgåede vare samt leverancesvigt fra tredjepart. Skulle ovenstående være tilfældet i forbindelse med din ordre, vil du blive kontaktet af Rosenholm Have & Park ApS.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Priser

Når du bestiller varer via vores net-butik, skal du være opmærksom på at alle priser er opgivet i DKK og er inkl. afgift. Priserne angives inkl. moms Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Såfremt Rosenholm Have & Park accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen.

Fragt

Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS Pakkeshop
GLS til privatadressen
GLS til erhvervsadresser
Bring
Afhent hos Rosenholm Have & Park ApS

Forventet leveringstid er 2-10 hverdage, men kan variere i spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday. I tilfældet af restordre vil du blive kontaktet af Rosenholm Have & Park ApS via telefon eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt. Ønskes en vare ikke sat i restordre, kan den naturligvis afbestilles.
 

Der leveres både til private og erhvervs adresser. Ordrer indeholdende bestillingsvarer som udgangspunkt have en længere leveringstid. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet - der efterleveres ikke.

Rosenholm Have & Park ApS bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der leveres kun varer til adresser og brofaste øer i Danmark , men du kan kontakte os på rosenholm@have-park.dk eller tlf.: 86 99 77 67. Transportskader skal omgående meddeles til den, der bringer varerne.

Risiko for vare købt ved Rosenholm Have & Park ApS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Er leverancen med Danske Fragtmænd, er leveringen til hoveddøren på gadeplan. Vi gør opmærksom på at Danske Fragtmænds forretningsbetingelser, herunder CMR-loven, finder anvendelse. Er du ikke hjemme på leverings tidspunktet, tager fragtmanden varen med retur og du kan hente den på den nærmeste fragtcentral.

Du har også mulighed for at fragtmanden stiller varerne, selvom du ikke er hjemme, dette er på eget ansvar og noteres i feltet ”bemærkninger”. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse Risikoen ved at bestilte varer går til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til rosenholm@have-park.dk eller benytte fortrydelsesformularen. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Vedrørende returnering, bedes du benytte GLS eller Post Danmark som udbyder, og ikke andre alternative pakkedistributører. Dette sikrer, at du kan spore din vare i tilfælde af at den skulle gå tabt under returforsendelsen. Det anbefales at du returnerer varen i en forsvarlig emballage – sammen med fakturaen, hvor du gør det klart at du gør brug af fortrydelsesretten til at få refunderet din bestilling. Du bedes returnerer varen som en forsigtig pakke med GLS eller Post Danmark.

Såfremt Rosenholm Have & Park ApS modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderes det modtagne beløb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Rosenholm Have & Park
Dalgårdsparken 2
8543 Hornslet

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores fortrydelsesformular.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.have-park.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, og erhvervsdrivende har 12 mdr. reklamationsret, som købe loven foreskriver. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Rosenholm Have & Park ApS
Dalgårdsparken 2
8543 Hornslet

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Rosenholm Have & Park og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på have-park.dk er Rosenholm Have & Park.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: rosenholm@rosenholm.dk  

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Rosenholm Have & Park. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17/11-2022

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Hent fortrydelsesformular