Fokus på miljøet

 

Aspen alkylatbenzin - Bedre for mennesker, maksiner og miljø

 

 

Aspen 2 og Aspen 4 er først og fremmest udviklet af arbejdshygiejniske grunde i samarbejde med professionelle brugere. Aspen 2 og Aspen 4 indeholder i det store og hele ikke nogen af de skadelige stoffer benzen, aromater, polyaromater eller olefiner. 

Almindelig benxin indeholder hundredvis af stoffer, men Aspen alkylatbenzin bare indeholder ca. 10 stoffer, desuden af de mindst skadelige. 

Dette indebærer, at sundhedsrisikoen minimeres ved eksponering for benzindampe og udstødningsgas. 

 

Aspen alkylatbenzin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du have at din plæneklipper eller motorsav skal være nem at starte efter vinter- eller sommeropbevaring, er Aspen Alkylatbenzin det rigtige valg. 

Almindelig benzin forringes, når den lagres i dunke eller benzintanke, hvilket resulterer i start- og driftsproblemer. Aspen bibeholder sin kvalitet. 

Polytenplasten i dunkene er valgt med tanke på miljøet og kan både materiale- og energigenbruges. Ved forbrænding dannes der kun kuldioxid og vand. Der findes specielle påfyldningshjælpemidler for en endnu sikrere og nemmere håndtering. Et fyldningsrør, der stopper flowet når tanken er fud, eliminerer behovet for travt og mindsker spild og damp. 

 

Aspen alkylatbenzin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aspen 2 - med 2% syntetisk 2-taktsolie

 

 

Aspen 2 er en praktisk, færdigblandet alkylatbenzin til motorsave, ryddere, hækkeklippere, knallerter, trimmere og andre luftkølede totaksmotorer. 

Aspen 2 giver maskinen maskinen høj ydeevne og længere levetid. Den renere benzin giver en renere motor med færre aflejringer. Aspen 2 kan lagres længe, uden at kvaliteten forandrer sig. Aspen 2 egen 2-taktsolie er også tilpasset, så den giver den mindst mulige miljøpåvirkning. Aspen 2 sælges i 5-liters og 25-liters dunke samt 200-liters tromler. 

 

 

Aspen 4 - uden indblanding af olie

 

 

Aspen 4 er en alkyatbenzin til plæneklippere, jordfræsere, snelynger, både og andre 4-taktsmotorer. Aspen 4 holder ventiler og stemplere renere, hvilket giver motoren øget levetid og driftssikkerhed.  

 

Aspen 4 kan lagres længe, uden at kvaliteten forandrer sig. Aspen alkylatbenzin holder i 3-5 år sammenlignet med almindelig benzin som holder i ca. 3-5 måneder. Aspen 4 sælges i 5-liters og 25-liters dunke samt 200-liters tromler.